Jesu li sva ulja krilla ista?

Jesu li sva ulja krilla ista?

Postoje različite kvalitete ulja krila na tržištu, a razlike u kvaliteti su produkt samog postupka izolacije ulja krilla. Važno je znati da nisu sva ulja krilla na tržištu 100% izolirana iz račića krila. Antarctic Neptun Krill Oil NKO®  je superiorno ulje, s najvišim razinama EPA, DHA i astaksantina.. Antarctic Neptun Krill Oil NKO® je jedino ulje krila koje s klinički dokazanim učincima na području kardiovaskularnog sustava, kognitivnih sposobnosti, očuvanja zglobova i zdravlja žena. Ostala ulja krilla  ne mogu koristiti prednosti povezane s istraživanjima NKO® jer njihove formulacije i postupak izolacije nisu isti.

Kako možemo biti sigurni da je ono što plaćamo zaista Antarctic Neptun Krill Oil NKO® ?

Potražite logo Neptun Kril ulja ® logo na ambalaži i znak korištenja zaštićene Neptun tehnologije.

Mogu li konzumirati Antarctic Neptun Krill Oil NKO®  ako sam alergičn/alergična na ribu/ plodove mora?

Iako je Neptun Kril ulje ® testirano na morske alergene i rezultat je negativan, ako ste alergični na ribu i / ili morske plodove potrebno je konzultirati liječnika prije konzumiranja Antarctic Neptun Krill Oil NKO®  .

Mogu li Antarctic Neptun Krill Oil NKO®   konzumirati osobe koje konzumiraju terapiju antikoagulansima?

Ako osoba uzima antikoagulanse potrebno je konzultirati se s liječnikom prije konzumiranja Antarctic Neptun Krill Oil NKO®

Mogu li Neptun kril ulje® uzeti trudnice?

Trudnicama se prije konzumiranja Neptun Krill Oil ®t preporuča savjetovanje s liječnikom.

Koje su preporučene doze na tržištu?

Za podršku kardiovaskularnom zdravlju preporučena dnevna doza je 1-1.5g/day Antarctic Neptun Krill Oil NKO® u periodu od 3 mjeseca, te potom za održavanje dnevna doza od 500mg.

Za zaštitu zglobova preporučena dnevna doza je 300mg-500mg/day Neptuna Krill Oil®.

Za očuvanje ženskog zdravlja preporučana dnevna doza je 500mg/day ILI 2g/day Antarctic Neptun Krill Oil NKO® osam dana prije početka menstrualnog ciklusa i dva dana tijekom.

Za očuvanje kognitivnih sposobnosti preporučena dnevna doza je 500mg/day Antarctic Neptun Krill Oil NKO®.

Za opću podršku zdravlje preporučena dnevna doza je 500mg/day Antarctic Neptun Krill Oil NKO®

Prethodni članakSlijedeći članak

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje. Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate ... pročitaj više

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.