Koja je razlika između ribljeg ulja i Neptun Krill Oil®?

Koja je razlika između ribljeg ulja i Neptun Krill Oil®?

Antarctic Neptun Krill Oil NKO®  je drugačije od ribljeg ulja. Omega-3 masne kiseline u Antarctic NKO®-u dolaze u fosfolipidnom obliku, dok su omega-3 kod ribljeg ulja vezane za trigliceride. Fosfolipidni oblik osigurava bolju i bržu apsorpciju, kao i bolje iskorištavanje EPA & DHA, što Antarctic Neptun Krill Oil-u NKO®  osigurava znatno veću bioučinkovitost od ribljeg ulja.

Antarctic Neptun Krill Oil NKO®  sadrži snažan antioksidans - Astaxanthin.

Prisutnost Astaxanthin u Antarctic Neptun Krill Oil NKO®, u kombinaciji s drugim prirodnim antioksidansima, Antarctic Neptun Krill Oil NKO® daje izuzetnu zaštitu od oksidacije ulja, te ga čini stabilnim na duži period. Riblje  ulje za razliku od Antarctic Neptun Krill Oil NKO® u sebi ne sadrži antioksidanse, stoga ih je potrebno naknadno dodavati kako bi se spriječio proces oksidacije.

Jedna od nuspojava ribljeg ulja je regurgitacija hrane (vraćanje hrane u jednjak). Drugačiji probavni mehanizam fosfolipida u Antarctic Neptun Kril Oil NKO® sprečava ovu neugodnu pojavu koja se uobičajeno javlja prilikom konzumacije ribljeg ulja. Antarctic Neptum Krill Oil NKO® ne ostavlja neugodan okus ribe u ustima nakon konzumacije.

Prethodni članakSlijedeći članak

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje. Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate ... pročitaj više

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.