Što je Krill?

Što je Krill?

Krill ja maleni račić, nalik na škampa, koji se nalazi na dnu hranidbenog lanca. Poznato je 85 vrsta krilla, čija ukupna pretpostavljana biomasa iznosi približno 600 milijuna tona. Ovime krill spada u najveću životinjsku biomasu na svijetu.

Krill je vrlo važan izvor hrane kitova i morskih pasa (kitovima gotovo jedini). Osim krucijalne važnosti u prehrambenom lancu, danas je jasno kako je mali krill iznimno potentan izvor omega-3 masnih kiselina koje će organizmu osigurati višestruke povoljne učinke.

Važno je znati:

Samo dva proizvođača u svijetu izlovljavaju Antarktički krill - Neptune Tehnologies i Bioressourrces Int. - samo krill ova dva proizvođača je živio i disao u netaknutim, dubokim vodama Antarktika.

Antrctic Neptun Krill Oil iz linije Zona Vital, proizveden je po najvišim standardima kvalitete. Račić krill korišten u ovom ulju ulovljen u skladu s etičkim standardima najbolje je proizvođačke prakse koji osiguravaju neupitnu kvalitetu finalnog proizvoda i očuvanje postojanosti vrste živog račića - krilla.

Prethodni članakSlijedeći članak

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje. Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate ... pročitaj više

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.