Što kažu klinička istraživanja o Super CitriMax®?

Što kažu klinička istraživanja o Super CitriMax®?

Američki i indijski znanstvenici su proveli kompleksna istraživanja na Super CitriMax®u. Osim što povećava potrošnju masti i kontrolira apetit, SuperCitriMax® može pomoći u smanjenju razine lošeg kolesterola i povećanju razine dobrog kolesterola, te povećava razinu serotonina u organizmu, neurotransmitera koji popravlja raspoloženje. Smanjuje osjećaj gladi i poboljšava san. Naročito je učinkovit kod osoba koje vode borbu s emocionalnim jedenjem i žude za masnom i slatkom hranom u trenucima kada su pod stresom, depresivni ili emotivni.

Analizom rezultata istraživanja, primjećujemo kako rezultati nisu nerealni, (kao što je gubitak 15 kilograma u 30 dana), već su realni i dostižni. U istraživanju američkih znanstvenika, sudionici su u razdoblju od 8 tjedana uz Super CitriMax® u prosjeku izgubili 5.4% ukupne tjelesne težine, a njihov indeks tjelesne mase se smanjio za 5.2%. Ispitanici su unosili dnevno 2000 kalorija i prakticirali laganu tjelesnu aktivnost (30 minuta šetnje, 5 dana u tjednu).

Prethodni članakSlijedeći članak

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje. Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate ... pročitaj više

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.