Zašto Zona Vital Antarctic Neptun Krill Oil?

Zašto Zona Vital Antarctic Neptun Krill Oil?

Zona Vital Antarctic Neptun Krill Oil  je ulje krila najviše kvalitete. Račić krill korišten u ovom ulju ulovljen je na jednom od posljednjih  netaknutih područja plave planete (Antarktik) i to na ekološki održiv i prihvatljiv način.

Kada je prva faza osigurana i sirovina priskrbljena, ulje se ekstrahira posebnim, patentiranim procesom, Neptune Ocean Extract™ procesom, kako bi se očuvale sve aktivne komponente koje posjeduje živi račić krill. Zaštićeni  Neptune Ocean Extract™ proces, se temelji na hladnoj vakumskoj ekstrakciji,   pri čemu je svaka dodatna intervencija u ulje narušavanje savršenog prirodnog balansa tvari.  Upravo Neptune Ocean Extract™  proces, priskrbio je Antarctic Neptun Krill Oil-u epitet najkvalitetnijeg ulja krila na svijetu.

Prethodni članakSlijedeći članak

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje. Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate ... pročitaj više

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.