B COMPLEX

B COMPLEX kapsule

B COMPLEX kapsule

Dodatak prehrani s vitaminima B kompleksa, C i E

Sadrži vitamine C, B6, B12, riboflavin, nikotinamid (niacin) te pantotensku kiselinu koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije.  Sadrži vitamine  tiamin i biotin koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Sadrži folnu kiselinu koja doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Sadrži vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Odgovoran za RH: Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, 10020 Zagreb, Hrvatska

Neto količina:  30 kapsula (= 20,55 g)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsula)

 

% PU*

Vitamin C

80 mg

100

Vitamin E

12 mg

100

Niacin

16 mg

100

Pantotenska kiselina

6 mg

100

Vitamin B12

2,5 μg

100

Vitamin B6

1,4 mg

100

Riboflavin/vitamin B2

1,4 mg

100

Tiamin7vitamin  B1

1,1 mg

100

Folna kiselina

200,0 μg

100

Biotin

50,0 μg

100

* PU = preporučeni dnevni unos

Sastojci: ulje suncokreta, želatina,  L–askorbinska  kiselina, anhidrid glukoze, emulgator: djelomično hidrogenirano ulje soje, tvar za zadržavanje vlage: glicerin, emulgator: lecitin soje; D-alfa tokoferol, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, bojilo: željezni oksid žuti, cijankobalamin, piridoksin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-mononitrat, bojila: željezni oksid crvani i titanov dioksid, pteroilmonoglutaminska kiselina, D-biotin, antioksidans: Vitaheess E (smjesa smjesa obogaćene mješavine tokoferola, askorbil palmitata i propil galata), ,

Upute za upotrebu: Dnevno popiti 1 kapsulu s dovoljnom količinom tekućine.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu , na temperaturi do 25˚C.

Najbolje upotrijebiti do kraja / serijski broj: Otisnuto na pakiranju.

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.