BABY kapi

Zona Vital BABY kapi za dojenčad i djecu

Zona Vital BABY

kapi za dojenčad i djecu

Dodatak prehrani

Zona Vital BABY kapi sadržavaju Lactobacillus reuteri, soj živih kultura mikroorganizama prirodnog porijekla.

Lactobacillus reuteri prirodno se nalazi u mlijeku zdravih majki i dojenjem se unosi u organizam dojenčeta.

Zona Vital BABY kapi jednostavan su i siguran način dopunjavanja crijevne flore dobrim bakterijama.

Svaka doza (5 kapi) sadrži 200 milijuna Lactobacillus reuteri dobrih bakterija.

Proizvođač: D'AMICO BIOTECH Inc

Toronto, Kanada

Uvoznik i odgovoran za RH: Oktal Pharma d.o.o.

Utinjska 40, 10020 Zagreb

Zemlja podrijetla: Kanada

Neto količina: 5 ml = 25 doza (0,86 g)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi  ( = 5 kapi)

PU*

Lactobacillus Reuteri (NCIMB 30351)

2,0 x 108 CFU

**

   

 PU* = preporučeni unos

Sastojci: Lactobacillus reuteri (NCIMB 30351), biljno ulje suncokreta, trigliceridno ulje srednje dugih lanaca, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, trehaloza dihidrat (izvor glukoze).

Upute za upotrebu: dojenčad i djeca do 3 godine: jedanput dnevno 5 kapi. Odrasli, adolescenti i djeca starija od 4 godine: jedan do tri puta na dan 5 kapi. Kapaljka bočice ne smije doći u doticaj s bilo kakvom tekućinom uključujući i slinu. Kod istovremenog korištenja antibiotika kapi se daju  2 do 3 sata prije ili nakon uzimanja antibiotika.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: u slučaju temperature, povraćanja, krvavog proljeva ili jakih bolova u trbuhu prije upotrebe obratite se liječniku.

Način čuvanja: Čuvati dobro zatvoreno na suhom mjestu i temperaturi do 250 C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku na 20C do 80C i upotrijebiti unutar 3 mjeseca nakon prvog otvaranja.

Najbolje upotrijebiti do kraja: otisnuto na kutiji

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.