Bone Health K2D3

Kapsule za kosti

Vitamin K i vitamin D doprinose održavanju normalnih kostiju. Omega–3 masne kiseline (EPA i DHA) doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se s dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA).

Sastojci: riblje ulje, kapsula (riblja želatina), stabilizator: glicerol, ulje suncokreta, bojilo (klorofil), menakinon-7, kolekalciferol. 

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=1 kapsula)

PU* (%)

 Pročišćeno riblje ulje

(Standardizirano na 211 mg EPA i 141 mg DHA kao trigliceridi)

 440 mg

**

Vitamin K2

90 μg

120%

Vitamin D

15 μg

150%

Upute za upotrebu: popiti 1 kapsulu dnevno. 

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: u slučaju trudnoće i dojenja prije uporabe potražiti savjet liječnika ili ljekarnika.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 250 C

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.