Cholesteril

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novi proizvod u obitelji ZONA VITAL.

Cholesteril kapsule sadrže monakolin K iz crvene fermentirane riže, koji doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.  Blagotvorni učinak postiže s dnevnim unosom 10 mg monakolina K.

Cholesteril kapsule sadrže fermentiranu crvenu rižu vrlo visoke kvalitete i visokog  stupnja pročišćenosti.

Neto količina:

60 kapsula

Sastojci2 kapsule (dnevna doza)
Fermentirana  crvena riža  1.250 mg
od čega monakolin K10 mg

Upute za uporabu:

Uzeti 2 kapsule dnevno za vrijeme ručka ili prije spavanja.

Napomene:

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja:

Ne koristiti za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne koristiti ukoliko koristite lijekove za snižavanje masnoća u krvi (antilipidemike).

Način čuvanja:

Na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.

Kontrolni broj:

Otisnuto na ambalaži.

Najbolje upotrijebiti do kraja:

Otisnuto na ambalaži.

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.