GinkoPhyt

GinkoPhyt kapsule

GinkoPhyt kapsule

Dodatak prehrani

Sadrži ekstrakt lista ginka koji doprinosi održavanju normalne cirkulacije i povoljno djeluje na kognitivne funkcije.

Zemlja podrijetla: Belgija

Odgovoran za RH: Oktal Pharma d.o.o., Utinjska 40, 10020 Zagreb

Neto količina: 60 kapsula (= 19,20 g)

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi  (= 2 kapsule)

Fitozom ginka

Od toga:

- Fosfolipidi

- Ginko biloba

160,0 mg

 

107,0 mg

  53,0 mg

Sastojci: Fitozom ginka (Ginko biloba) – (fosfolipidi  soje, ekstrakt lista ginka),  emulgator: mikrokristalinična celuloza; zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeva sol masnih kiselina i silicijev dioksid; voda, zgušnjivač; karagenan; regulator kiselosti: kalijev acetat.

Upute za upotrebu: Uzeti 1 do 2 kapsule dnevno.

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja zgrušavanja krvi, trudnicama, dojiljama i djeci. 

Način čuvanja: Čuvati dobro zatvoreno na suhom mjestu i temperaturi do 250 C.

Najbolje upotrijebiti do kraja: otisnuto na pakiranju

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.