Zaštita zglobova

Prema rezultatima provedene kliničke studije Antractic Neptun Krill Oil potivno djeluje na simptome reumatioidnog artritisa. Prema subjektivnim ocjenama sudionika, dnevnom konzumacijom 300 mg Neptun Krill Oil nakon 90 dana procjenjena bol je smanjena za 28% i  ukočenost zglobova za 24%, dok je funkcionalnost zglobova porasla za 19%.

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.