Natura Gel

Za njegu nadražene kože

GEL S BILJNIM EKSTRAKTIMA
KOZMETIČKI PROIZVOD

Njeguje nadraženu kožu, potiče obnovu kože, umiruje kožu nakon predugog izlaganja suncu

Natura gel svojim djelatnim tvarima objedinjuje djelotvornost više različitih biljnih iscrpina i eteričnih ulja.

Natura gel sadrži ekstakt hamamelisa i kamilice te eterično ulje lavande, eukaliptusa i limunske trave. Uz umirujuće djelovanje, ovi sastojci pružaju i dodanu vrijednost, jer osiguravaju i repelentni učinak kraćeg djelovanja, tj. odbijaju insekte. Zbog svojih prirodnih sastojaka, Natura gel idealan je odabir i za njegu osjetljive dječje kože.

Način uporabe: 
Nanijeti gel u debljem sloju na zahvaćeno područje kože. Pričekati nekoliko minuta da se upije.

Posebne mjere opreza:
Samo za vanjsku uporabu. Ne smije se primijeniti na otvorenu ranu. Čuvati na hladnom mjestu izvan dohvata djece.

Sastojci (INCI): 
AQUA, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT, LAVANDULA HYBRIDA OIL, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, SODIUM HYDROXIDE.

BEZ KONZERVANSA

Nominalni sadržaj: 
50 ml

Najbolje upotrijebiti prije kraja: 
Navedeno na pakiranju.

Serijski broj: 
Navedeno na pakiranju.

Odgovorna  osoba:
Oktal Pharma d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb, Hrvatska

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.