Eterično ulje limunske trave

Cymbopogon (lemongrass, Cymbopogon citratus) - je skupina od 50 vrsta trava karakterističnih za tople i tropske regije. Biljka i eterično ulje mirišu poput limuna, no blaže i slađe.    

Eterično ulje limunske trave - sadrži mircen, citronelal, geranil acetat, nerol, geraniol, neral, limonen i citral kao glavne sastojke.

Djelovanje limunske trave zasnovano je na njenim analgetičkim i protuupalnim svojstvima te na baktericidnom i astrigentnom djelovanju. Limunska trava pokazuje i repelentno djelovanje.

Pročitajte više ...

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.