Natura Kids Sprej

Nikad lakše protiv komaraca, od rane dječje dobi!

Natura Kids sprej je, zahvaljujući svom sastavu, blagog i ugodnog mirisa za ljude, ali neprivlačan i odbojan insektima. Potrebno ga je primijeniti na izložene dijelove tijela (lice, vrat, ruke i noge) i prema potrebi ponoviti postupak u redovitim vremenskim razmacima. Nakon primjene ne masti kožu, ne ostavlja tragove. Vlaži kožu i brzo se upija.

Natura Kids sprej sadrži mješavinu sigurnih, esencijalnih, nenadražujućih i netoksičnih ulja koja njeguju kožu. Nanesen na kožu, brzo se upija i stvara prirodnu barijeru koja štiti kožu odraslih i nježnu dječju kožu.

Sve korištene biljke su isključivo biljke certificiranog podrijetla, od strogo provjerenih uzgajivača. 

Natura Kids sprej sadrži:

  • Ulje slatkog badema (Prunus amygdalus dulcis oil)
  • Ulje citronele (Cymbopogon nardus oil)
  • Ulje cvijeta geranija (Pelargonium graveolens flower oil)
  • Ulje lavande (Lavandula angustifolia herb oil)
  • Ulje ploda litsee (Litsea cubeba fruit oil)
  • Ulje paprene metvice (Menta piperita oil)

Način uporabe: 
Primijeniti na izložene dijelove tijela (lice, vrat, ruke i noge). Prema potrebi ponoviti postupak u redovitim vremenskim razmacima.

Posebne mjere opreza:
Izbjegavati doticaj s očima, ustima i sluznicama.

Sastojci (INCI): 
C12-C15 alkyl benzoate, Prunus amygdalus dulcis oil, Dicapryl ether, Octyldodecyl myristate, Citral cymbopogon nardus oil, Tocopheryl acetate, Geraniol, Pelargonium graveolens flower oil, Citronellol, Lavandula angustifolia herb oil, Limonene, Linalool, Menta piperita oil, Listea cubeba fruit oil, Eugenol, Ascorbyl palmitate, Lechitin, Tocopherol, Farnesol, Coumarin

Nominalni sadržaj: 
100 ml

Najbolje upotrijebiti prije kraja: 
Navedeno na pakiranju.

Serijski broj: 
Navedeno na pakiranju.

Odgovorna  osoba:
Oktal Pharma d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb, Hrvatska

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.