Omega 3

Proizvod Omega 3 kapsule a' 60

DHA (doksoheksaenska kiselina) doprinosi održavanju normalnog vida i normalne funkcije mozga (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250mg DHA). EPA i DHA (eikosapentaenska i doksoheksaenska kiselina) doprinose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom od 250mg EPA i DHA).

Neto količina:

60 kapsula

Sastojci3 kapsule (dnevna doza)PU*
Riblje ulje (prirodno)3000 mg**
EPA (eikozapentaenska kiselina)450 mg**
DHA (dokozaheksaenska kiselina)3000 mg**
Vitamin E21 mg175%

*PU = preporučen unos

** Nije određen PU

Način primjene:

Preporučuje se uzimanje 1 do 3 kapsule dnevno nakon jela ili po preporuci liječnika.

Upozorenja:

Osobe koje uzimaju lijekove, trudnice i dojilje, te osobe osjetljive ili alergične na ribe ili neki od sastojaka proizvoda trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja:

Na suhom i tamnom mjestu na sobnoj temperaturi.

Kontrolni broj:

Otisnuto na ambalaži.

Najbolje upotrijebiti do kraja:

Otisnuto na ambalaži.

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.