Zona Vital

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje.
Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate vaše životne potrebe. Sa ZONOM VITAL osjećat ćete se sigurno, kao „kod kuće“.

Kada posegnete za bilo kojim proizvodom ZONA VITAL, budite sigurni da ste odabrali:

  • formulaciju koja je PROVJERENA od strane liječnika ili nutriconista te prema najnovijim trendovima
  • vrhunske, uglavnom PRIRODNE aktivne sastojke. Odabiremo za vas ekstrakt lista masline, geranij, limunsku travu, lavandu, mentu… proizvodi ZONA VITAL su bez konzervansa.
  • farmaceutsku KVALITETU sa svim potrebnim certifikatima te laboratorijskim testovima
  • proizvode koji osiguravaju sve navedeno po POVOLJNOJ CIJENI

Proizvodi ZONA VITAL se kontinuirano razvijaju, te ulazimo u segmente u kojima do sada nije bilo moguće očekivati prirodne proizvode.

Opišite nam kakve proizvode želite i pošaljite svoje ideje na info@zonavital.hr

Što je to što nam nedostaje u današnje vrijeme? Upravo VRIJEME, koje bismo posvetili brizi za svoje zdravlje. Umjesto vas, mi u Oktal Pharmi, uložili smo VRIJEME i znanje u kreiranje dodataka prehrani i kozmetike, koji prate ... pročitaj više

  • Antarctic Neptun Krill Oil - Moram priznati da je ovo prvi puta da sam uzeo neku omegu-3, osim lana, od koje nisam imao strašne probavne smetnje. Hrvoje L.
  • Natura gel je predivan! Štiti od komaraca i predivno miriše. Prošlo ljeto sam ga koristila i za opekline od sunca i pokazao se savršen. Ovo je jedan od onih proizvoda koji kada probate zaključite da se od njega više ne odvajate. Miranda G.
  • Betaglukan – Isprobao sam ih mnogo, nažalost morao sam, i naučio jednu važnu lekciju – nije važno što se priča o kvaliteti pojedinih betaglukana, već tko to priča. Ovo je proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete i od kada sam ga pronašao kupujem samo njega. Opravdao je moje povjerenje u potpunosti. Marko P.